У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Заради Андре Тана Оля Полякова зняла кокошник і змінила стиль

Заради Андре Тана Оля Полякова зняла кокошник і змінила стиль

2 вересня 2016

Суперблондинка постала в новому образі.

Народна улюблениця стала музою Андре Тана. Дизайнер присвятив співачці свою нову колекцію - жіночну і в міру грайливу.

«Я дуже довго думав, хто може найкращим чином представити лінію бренду a.TaN by ANDRE TAN і стати обличчям колекції сезону осінь-зима 2016/17. І зрозумів, що Оля Полякова ідеально підходить на цю роль. Адже Оля - яскрава, харизматична і експресивна дівчина, яка знає, чого хоче, сама керує своїм життям і при цьому виховує двох прекрасних дітей. Такий образ найбільш близький клієнткам бренду a.TaN by ANDRE TAN », - зазначив дизайнер.

Співачка з радістю і великим інтересом поставилася до пропозиції.

«Я вже давно співаю:« Мода, як погода мінлива, різні є ідеали жінки, і зовсім не важлива колір твого волосся, головне - пропорції, а після - зростання ». Мої пропорції підкорили Андре Тана, а він в свою чергу спокусив мене на інтимну зйомку - без кокошника », - розповіла артистка.

Андре Тан також упевнений, що жоден чоловік не зможе пройти повз жінки в його плаття, тим більше, коли ця жінка - Оля Полякова. Бути такими ж яскравими, як співачка, і при цьому залишатися самими собою, на думку дизайнера, дівчатам допоможуть новинки з осінньо-зимової колекції. Андре Тан зробив акцент на м'яких і комфортних речах з вовни з додаванням волокон бамбука.


Купити перші квитки, ви зможете на сайті Інтернет-Квиток

Замовити квиток