У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ірина Федишин

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Концерт Ірини Федишин в Житомирі

Феномен популярності деяких артистів в нашій країні важко пояснити. Ірина Федишин - одна з таких. Її музика,зачаровує та піднімає настрій , народ на неї валить натовпами. З якого боку не підходь до цієї загадки - відповіді не знайти. Хіба що сходити на концерт

Ірина Федишин, майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу. Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських і навіть європейських глядачів. Її пісні активно ротуються на всіх радіостанціях, а на концертах – завжди повні зали.ЇЇ відео мають міліонні перегляди в інтернеті . Ірина Федишин є автором більшості пісень, які виконує. Сьогодні у її творчому доробку чимало яскравих кліпів, шість успішних альбомів: «Твій Ангел», «Україна колядує», «Пароль», «Україна колядує - Нове» та "Цвіте калина","Ти тільки мій" які розійшлися чималими тиражами.

Українці скучили за щирістю та за змістовними піснями, тому популярність Ірини Федишин сьогодні стрімко зростає!

Разом зі своєю прекрасною командою, Ірина Федишин ретельно продумує кожен свій виступ, щоб подарувати прихильникам найкращі враження і чудовий настрій. Тому кожен її концерт перетворюється на феєричне свято - яскраве шоу з колоритними костюмами, неординарною сценографією, цікавими танцями, видовищними постановками номерів, і світловим шоу. Та перш за все - чудовим виконанням унікальних душевних та запальний пісень.

Велика кількість артистів балету на одній сцені. Яскраві номери над якими працюють найкращі режисери українських телепроектів. Не пропустіть цю подію.

    Електронний квиток дозволяє купити квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і ви можете купити квиток за 1 хвилину прямо зараз. Для цього потрібно:
  • Вибрати місце на схемі залу або вибрати кількість вхідних квитків у фан зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Вибрати спосіб оплати і доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати квиток або показати з екрану телефону перед входом в зал.

У 2017 році багато цікавих концертів, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитися з афішею Житомира

Подключайтесь до наших каналів:

Telegram, Facebook, Instagram

Концерт Ірини Федишин відбудеться 12 листопада 2017 в Театрі ім.Кочерги, за допомоги сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити квитки на цікавий для вас концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, сплативши їх найзручнішим для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка c доставкою

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Житомир.

Ірина Федишин відбудеться 12 листопада 2017, 19:00, неділя в Житомирський театр ім. І. Кочерги. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.