У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Rock MOZART Le Concert

Продаж припинено
минула подія

Про подію

КОНЦЕРТ РОКУ! 16 грудня о 19:00 на сцені Драмтеатру – блискавична і приголомшлива концертна версія всесвітньовідомої рок-опери – Rock MOZART LE CONCERT.

 

Життя і музика великого генія Моцарта буде по-новому втілена у реальність, а сам композитор постане перед глядачами як справжній рок-музикант, що заперечує канони і несправедливість свого часу.

Сила і міць семи дивовижних голосів, епатажність головного героя, РОКовість його ворога, зворушливо-тривожне звучання симфонічного оркестру, грандіозні декорації та світлове шоу – геніальність ще ніколи не була настільки масштабною!

Дві пристрасті, два кохання, чарівність та вічність… Життя, що перетворилося на шалений рок концерт під грім ударних.

У концерті задіяно понад 100 артистів. Меломани та шанувальники яскравих видовищ будуть вражені ефектними костюмами, дивовижною сценографією, запаморочливим світловим шоу і безсмертною музикою!

Рок + Моцарт + великий симфонічний оркестр + хор + рок-бенд + 7 найкращих солістів!

Скуштувавши цей неймовірний коктейль, кожен із глядачів неодмінно захоче ще!

Rock MOZART LE CONCERT – це те, що повинен побачити й почути кожний!

Артисти покажуть захоплюючу історію життя, кохання і смерті великого Моцарта, якого по праву можна вважати першим рок-музикантом в історії. Він був справжньою рок-зіркою своєї епохи: геній-бунтар, чия доля буяла злетами й падіннями.

Світова прем’єра MOZART L'Opera Rock відбулась у вересні 2009 року у Парижі. Іронічна Франція миттю схилила голову перед революційною, практично скандальною постановкою, ідея якої спочатку взагалі здавалася авантюрою – розказати про життя Моцарта у стилі рок. Однак, неможливе виявилося не тільки можливим, а ще й успішним!

MOZART L'Opera Rock відвідали мільйони глядачів, вона стала першим мюзиклом, знятим у форматі 3D, і отримала «діамантовий» статус за більш ніж 800 тисяч проданих копій альбому.

Пориньте у чари прекрасної музики й першокласної сценічної гри вже 16 грудня о 19:00 у Драмтеатрі на Rock MOZART LE CONCERT!

У цей вечір розповідь про життя Моцарта перетвориться на шалений рок-концерт із 24 рок-хітів про силу пристрасті і справжній талант.

Не пропустіть цю яскраву можливість…

Купуйте квитки на Rock MOZART LE CONCERT заздалегідь!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Житомир.

Rock MOZART Le Concert відбудеться 16 грудня 2018, 19:00, неділя в Житомирський театр ім. І. Кочерги. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.