У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Володимир Гришко "Феєрія Голосу"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

На численні прохання жителів Житомира маестро Володимир Гришко знову повертається на сцену Житомирського драмтеатру им. И. Кочерги!
 
7 жовтня народний артист України, лауреат національної премії
 
ім. Тараса Шевченка, неперевершений співак, який отримав світове визнання, вперше презентує на батьківщині програму, яку вже встиг показати більш ніж в 40 містах Китаю.
 
У супроводі великого симфонічного оркестру! маестро виконає улюблені мільйонами композиції Мусліма Магомаєва, на яких виросли цілі покоління. На думку багатьох поціновувачів творчості Мусліма Магомаєва, так щиро і проникливо, як Володимир Гришко, ці пісні не виконував ніхто. Вони наповнилися новою силою і знайшли друге життя.
 
«У великого мистецтва немає національності, бар’єрів часом і кордонами. Геніальний співак Муслім Магомаєв не міг належати тільки одному азербайджанському народові — він і його творчість належать всім людям. Будучи естетом не тільки на сцені, а й у житті, він ніс своє мистецтво з відкритим серцем. У сучасному світі дуже мало культури, мистецтва. А цей проект — шанс познайомити молодь з творчістю кумира мільйонів цілої епохи, а людей старшого покоління повернути в молодість «, — каже Володимир Гришко.
 
Безсумнівно, маестро Гришка підготував для любої серцю публіки сюрпризи! У програмі прозвучать композиції з відомого бродвейського мюзиклу «Скрипаль на даху», неповторні «перлини» українського фольклору і колоритні китайські твори!
 
Український оперний співак Володимир Гришко — визнаний метр світової оперної сцени. Його творчий шлях — це історія успіху, працьовитості та невичерпного натхнення. Він — яскравий феномен современнойукраінской культури, останній учень і партнер по сцені Лучано Паваротті, неповторний співак з діапазоном голосу в дві з половиною октави. В активі маестро — понад 30 альбомів, виданих по всьому світу, а також унікальні творчі експерименти, серед яких: участь в грандіозному проекті світового масштабу True Symphonic Rockestra, суть якого полягає у виконанні відомих оперних арій в стилі рок.
 
Володимир Гришко занесений в Книгу рекордів України як український оперний співак, який 44 рази виконував головні партії в Метрополітен-опері. Він виступав на одній сцені з Андреа Бочеллі, Монсеррат Кабальє, Алессандро Сафіної, Демісом Руссосом, Ricchi e Poveri, AmiciForever, Boney M.
 
Сьогодні Володимира Гришка з нетерпінням чекають в кращих залах США, Китаю, Франції, Німеччини, Австрії, Італії, Шотландії, Чехії, Японії, Великобританії.
 
Подаруйте собі вечір прекрасної музики і пориньте в атмосферу гармонії, любові і світла! Чекаємо вас 7-го жовтня в 19:00 в Житомирському драмтеатру им. И. Кочерги!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Житомир.

Володимир Гришко "Феєрія Голосу" відбудеться 7 жовтня 2019, 19:00, понеділок в Житомирський театр ім. І. Кочерги. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.