У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Джамала і The Hardkiss виступили на концерті в рамках заходів Союзу вірмен України

Джамала і The Hardkiss виступили на концерті в рамках заходів Союзу вірмен України

1 грудня 2017

У Києві, в рамках заходів Союзу вірмен України відбулася щорічна урочиста церемонія нагородження діячів які зробили великий внесок у популяризацію вірменської історії і культури, в розвиток вірменського освіти, а також за спортивні та громадські досягнення.

Захід проходив у готелі Hilton, супроводжувалося концертом українських та вірменських виконавців, серед яких популярний український гурт «The Hardkiss», Заслуженого артиста Вірменії Араме і Народної артистки України Джамали, яка також виконала пісню вірменською мовою з талановитим музикантом Арменом Костандяном.

Як повідомляє прес-служба Союзу вірмен України, в концертній програмі вечора також взяли участь півфіналісти шоу «Голос Краіні» Нарек Геворкян і Катерина Маргарян, виконавці Жіночого комітету Союзу вірмен України, переможець шоу «X Фактор Україна» Севак Ханагян.

Серед нагороджених політолог Олег Саакян, музикант Ваагн Карапетян, актор, засновник і організатор найбільшого міжнародного мотофестивалю «Тарасова Гора» Ашот Арушанов, історик Євген Сафарянс, нейрохірург, волонтер Армен Нікогосян, спортсмени Геворг Хачатрян, Карлен Мінасян, Размик Тоноян і Артем Далалакян і багато інших активістів, передає AnalitikaUA.net.

Нагадаємо, 24 листопада, в Києві відбулася підсумкова конференція Союзу вірмен України, в ході якої були підведені підсумки діяльності САУ за 2017-й рік і визначені пріоритети на 2018 й. Як зазначив глава САУ Вілен Шатворян, 2017-й був насичений важливими подіями. «Представниками організації успішно були реалізовані всі поставлені завдання».