У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Мина Мазайло"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Історична комедія
 
Автор п’єси — Микола Куліш
Режисер-постановник — Ксенія Швець
Художник-постановник — Віта Шаповаленко
Хореограф — Ліда Соклакова
Прем’єра: 23 вересня 2019 року.
 
Один з найвидатніших українських творів. Найбільш знакова для українців п’єса 20 століття. Актуальна, особливо сьогодні, вона знайшла втілення на сцені театру «Особистості».
 
Харківський службовець Мина Мазайло — народився українцем і дуже про це шкодує. Адже саме українське прізвище, на його думку — причина всіх проблем на службі і в житті. Саме воно видає його «плебейське походження» і псує репутацію в оточенні. От якби ж він був Тюльпановим, Сірєнєвим або, на крайній випадок — Мазєніним, все б було інакше!
 
Тож, Мина має намір русифікувати не лише прізвище, а й все своє життя, свою мову і, звичайно, родину. Ось тут і починаються конфлікти. Адже саме син Мини мріє про розвиток української культури, мови і патріотизму! Слово за слово, аргумент за аргумент — і вже у конфлікті вся сім’я, всі родичі з-за кордону, всі друзі.
 
То ж, чим завершиться легендарна суперечка 20-х років, яка, схоже, триває і по сьогодення?
 
Гостросоціальна комедія, за яку автор поплатився життям.
 
Унікальні образи, неповторний тонкий гумор, трішечки містики, історія молодого кохання — і ось вам неймовірна комедія, яка висміює політичні чвари, дурнуваті переконання, вчить поважати одне одного та, в першу чергу, себе!

Придбати квиток на Вистава "Мина Мазайло" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Житомир.

Вистава "Мина Мазайло" відбудеться 23 вересня 2019, 19:00, понеділок в Житомирський театр ім. І. Кочерги. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.