У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Іво Бобул. Нове та найкраще

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 30 БЕРЕЗНЯ 2020 19:00 НА 21 ВЕРЕСНЯ 2020 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Квитки поверненню не підлягають
ПОДІЮ ПЕРЕНЕСЕНО З 30.03 НА 20.04. ВСІ КВИТКИ ДІЙСНІ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.
 
Концерт народного артиста України ІВО БОБУЛА у Житомирі з новою шоу програмою «Нове та Найкраще»
 
20 квітня о 19:00 в Житомирському драмтеатрі ім. І. Кочерги
 
Артист, чий унікальний тембр голосу не сплутаєш із жодним іншим, запрошує Вас у світ Її Величності Пісні!
 
Іво Бобул — народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару по праву визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула «Душі криницю», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш — кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Мадонно Україно!», «Одна-єдина»…
 
Записувати пісні співак не втомлюється — кожного року презентує програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються Ваші улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, вражаючі дуети, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, яких так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто.
 
Своє життя артист присвятив популяризації української пісні і на теренах нашої країни, і за її межами. Йому аплодували глядачі понад 20 країн світу: Польщі, Румунії, Італії, Франції, США, Канади…
Досвідчений музикант, вокаліст найвищого рівня, композитор, який не просто створює музику, а й живе нею, і просто чесна, відверта людина, яка усвідомлює всю відповідальність перед публікою, — таким Іво Бобула знають тисячі прихильників.
 
На Вас чекають: неповторна атмосфера щирого спілкування, живий звук, чоловічий голос номер один, якому підвладні всі музичні стилі, та енергетика, яка нікого не залишить байдужим.
 
Спеціальний гість концертної програми — співачка Анастасія Лавриненко.
 
30 березня о 19:00 в Житомирському драмтеатрі ім. І. Кочерги

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Житомир.

Іво Бобул. Нове та найкраще відбудеться 21 вересня 2020, 19:00, понеділок в Житомирський театр ім. І. Кочерги. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.